POS.expert professional is een volledige Point of Sale oplossing

  • Touchscreen mogelijkheden
  • Goederenbeheer
  • Magazijn met inkomend en uitgaand logboek,
  • Facturatie met offerte, bestelling, pakbon, factuur.
  • Kasboek
  • Barcode- en etiketafdrukken
  • Klantadministratie
  • Statistieken,
  • Multi-user geschikt voor maximaal 10 werkstations.
  • En nog veel meer...

Wilt u een demonstratie wij komen graag bij u langs.

 

Geschiedenis van POS.expert

Al in 1991 legde Harald Setzinger de eerste basis voor een kassasysteem onder MS-DOS. Als onafhankelijke bedrijven hebben de softwareontwerpspecialisten Harald Setzinger en softwareontwikkeling Thomas Auer sinds 1996 gezamenlijk de kassasoftware onder Windows ontwikkeld. In 1998 werden de verdere ontwikkelingen geïmplementeerd onder de platform-datapos.

 

Vandaag de dag

Vanwege de jarenlange samenwerking van de huidige aandeelhouders lag het voor de hand om de opgedane ervaring in softwareontwikkeling samen te brengen in een gezamenlijk bedrijf. In 2014 richtten dhr. Setzinger en dhr. Auer het bedrijf POS.expert GbR op. POS.expert ontwikkelt software voor kassa- en goederenbeheer en realiseert projecten voor nieuwe en bestaande klanten. De distributie van de software wordt geïmplementeerd samen met langlopende verkooppartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Ze bieden on-site ondersteuning voor installatie, training en projectwerkzaamheden.

 

Filosofie

De bedrijfsopvatting van POS.expert is gebaseerd op een lean bedrijfsstructuur via distributiepartners en op een hoge flexibiliteit door projectteams. De betrokkenheid van klanten en hun ervaringen creëert een voortdurend groeiend, intuïtief en praktisch programma. Het lidmaatschap: Fachverband für Kassen- und Abrechnungssystemtechnik im bargeld- bargeldlosen Zahlungsverkehr e.V. heeft ook invloed op de ontwikkeling van de producten.

 

Potentieel

De kassa-branche ondergaat een snelle verandering. Eerder was een eenvoudige kassa voldoende om een ​​kassa-transactie te registreren. Vandaag de dag, de eisen van de moderne wereld van informatie, alsmede de voorschriften van de financiële autoriteiten, zoals de GoBD meer en meer op de voorgrond.

 

Geschiedenis

De eerste stappen op het gebied van kassasoftware werden gezet in 1991. Het werd geschreven onder DOS Kassensoftware, dat later werd geporteerd naar Windows 3.1. Een spectaculaire stap voor de tijd, maar dit gaf ons het potentieel om een ​​duidelijk voordeel te behalen ten opzichte van de concurrentie.

Met "besthair" voor kappers in 1994 werd een software ontwikkeld, die nog steeds dienst doet in sommige kapsalons. In 1995 diende Besthair als basis voor de verdere ontwikkeling van retail-kassaprogramma's. Vandaag zijn we trots op onze producten.

■ POS.expert professional
■ POS.expert-master
■ POS.expert ZAM

 

 

"Het geheim van succes ligt in de consistentie van het doel."

- Benjamin Disraeli - 

 

 

 

 

Met POS.expert Master en POS.expert ZAM bieden wij de winkelketens extra mogelijkheden om de vestigingen van stamgegevens te voorzien. Verschillende leveranciers, artikelen en verkoopprijzen kunnen eenvoudig worden gedistribueerd naar de filialen via onze POS.expert-master.

De centrale evaluatiemodule ZAM combineert winkelverkopen, winkelartikelinventarissen, kasboeken en boekingen in één database.
Uitgebreide combinaties kunnen worden gebruikt om geavanceerde rapporten te maken.

Als POS-softwarefabrikant van kassasystemen kunnen we eenvoudig programma-aanpassingen voor onze klanten implementeren.
Uiteraard maken training, ondersteuning en onderhoud op afstand deel uit van ons dienstenpakket.