BTW Tarief toevoegen

In POS.Expert kunt u zelf BTW tarieven toevoegen of per aangegeven datum automatisch laten veranderen.

De makkelijkste manier is op naar het juiste BTW Tarief te gaan en dan op het tabblad Verandering de velden in te vullen.
LET OP:  De Prijs excl. BTW wordt aangepast (de verkoopprijs incl. BTW blijf gelijk) volgens de nieuwe BTW instellingen.

Ons voorstel:
Maak een nieuw BTW Tarief aan en pas dit bij de artikelen aan via een import.

Ga naar: Manager --> BTW tarief
Klik op Tabel
Controleer wat het eerst volgende nummer is wat u kunt gebruiken.
Bekijk ook direct welke afkorting u wilt gaan gebruiken, deze mag namelijk nog niet in gebruik zijn.
Klik op de pijl terug.

Klik op Nieuw
Vul in:

Nummer: (door u gekozen nummer)
Afk. (een afkorting die nog niet is gebruikt)
Omschrijving: (Omschrijving van het BTW tarief)
Percentage: (het percentage alleen het nummer, geen % teken)

Klik daarna op OK op het ingevoerde op te slaan.

U heeft nu het BTW tarief toegevoegd.

Wilt u het nieuwe BTW tarief actief maken bij bestaande artikelen.
Kunt u dit doen doormiddel van een export en import van artikelen.
De beschrijving daarvoor kunt u hier vinden: Prijswijzigingen van artikelen doorvoeren